Verkkosivujen toteutus

Huolellisesti rakennettu ja tulevaisuutta kestävä vankka kivijalka verkkoliiketoiminnalle.

Ylläpito ja päivitykset

Jatkuvuuden turvaaminen päivitysten ja täyden ylläpidon kautta. Ei enää sivustoja jotka hajoaa WordPress-päivitysten myötä, tai altistuu hyökkäyksille.

Jatkuva kehitys ja kasvuapu

Verkkosivujen kuuluu kehittyä yrityksen ja liiketoiminnan mukana. Wildcard Group on mukana jokaisella askeleella.

PK-Yritykset

Wildcard Group tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille täyden palvelun verkkoratkaisuja, joissa ei anneta avaimia käteen, vaan kuljetaan mukana alusta asti pitkälle valoisaan tulevaisuuteen.

Tämä tarkoittaa, että kun muutoksia tehdään, olemme mukana tekemässä. Kun verkkosivujen markkinointitoimintoja rakennetaan, olemme mukana tekemässä. Kun tulee uusia tarpeita laskeutumissivuille mainoskampanjoihin, tai tarvetta uusille toiminnallisuuksille, olemme mukana tekemässä.

Kyse ei ole siitä, että tahtoisimme pakottaa asiakkaan toimittajalukkoon, tai että pyrkisimme rahastamaan muutostöistä kohtuuttomasti. Kokemus on osoittanut että liika vapaus näissä asioissa houkuttelee tekemään säästöjä joista koituu mittavia tappioita.

Mainostoimistot ja ei-tekniset freelancerit

Markkinointiin usein liittyy erilaiset laskeutumissivut, liidisuppilot, listat, integraatiot, tuonnit, viennit, sähköpostit ja muut mihin liittyy paljon liikkuvia osia joista osa vaatii syvempää teknistä osaamista. Teknisen osaajan palkkaaminen on monesti kallista puuhaa, ja kynnys voi olla korkea.

Nyt voit ulkoistaa teknisen puolen Wildcard Groupille ja keskittyä itse ydintehtäviisi markkinoinnin parissa. Meillä on kokemusta alihankintahommista, ja selkeät kanavat toimeksiantoihin ja työajan raportointiin.

Alihankintasopimus

Sovitaan yhteiset pelisäännöt ja toimintaprotokollat sujuvan yhteistyön takaamiseksi.

Tehtävänannot

Avataan yhteinen keskustelukanava toimeksiantoja ja viestinvaihtoa varten. Toimeksiannoista voidaan sopia että pienemmät työt tehdään samantien, ja jos kohdalle tulee sellaisia joihin arvioimme kestävän yli kaks tuntia, otamme asian puheeksi ja selvitämme tahtotilan erikseen.

Raportointi ja laskutus

Tehdyistä töistä raportoidaan halutessanne vaikka minuutin tarkkuudella, ja laskutus tulee käytetyn työajan mukaan. Voimme myös sopia esimerkiksi aikarajat mitä ei saa ylittää, jotta laskutuksessa ei tapahdu yllätyksiä.

Vannoutunut tee-se-itse tyyppi?

Teitä ei ole unohdettu. Wildcard Group avaa pian uuden osion joka paljastaa liiketoiminnan salat tarjoillen ohjeita tekemiseen monessa eri aihepiirissä verkkoliiketoiminnan sisällä.

Kevyen sivuston rakentaminen

Opi välttämään tarpeettomia lisäosia, ja tuottamaan kevyttä jälkeä myös näyttävien sivustojen kohdalla.

Hakukoneoptimointi

Avainsanatutkimuksesta sisällöntuotantoon ja lopputulosten seurantaan.

Liiketoiminnan automaatiot

Toistuvien rutiinien automatisointi jolla säästät, sitä pienyrittäjän tärkeintä resurssia, aikaa.

Sähköposti ja miten sen saa kulkemaan

SMTP? SPF? DMARC? MX-Tietueet? Kaikki mitä pienyrittäjän tarvitsee tietää sähköpostista.

Ajansäästötyökalut

Rutiinien automatisoinnin lisäksi aikaa saa säästettyä kun laittaa avustavan botin hoitamaan esim. tietokannan siistimistä, yhteystietojen keräämistä, tai tärkeiden uutislähteiden tarkkailua.